Direct contact? Bel 06 26538402
0
Winkelwagen
U doet de bezichtigingen en JOOST doet de rest!

Vraag en antwoord

Antwoorden op de meest gestelde vragen over het verkopen via de JOOST

Wat is de JOOST de Internet makelaar?

JOOST de Internet makelaar is een NVM internetmakelaar waar u makelaarsdiensten koopt tegen vaste, lage tarieven.

Voor wie is de JOOST de Internet makelaar bedoeld?

JOOST de Internet makelaar is bedoeld voor mensen die zelf hun huis willen verkopen maar toch een goede positie op Funda wensen en ondersteuning van een NVM makelaar. De verkoper doet altijd zelf de bezichtigingen, maar krijgt op belangrijke punten de toegevoegde waarde van een professionele NVM makelaar, zoals bij onderhandelingen en biedingen.

Wat is het JOOST de Internet makelaar Basispakket?

Het NVM basispakket van de JOOST de Internet makelaar omvat een uitgebreide presentatie op Funda plus de begeleiding en afhandeling van de onderhandelingen met de koper. Zelf doet u de bezichtigingen en maakt u de tekst en foto’s voor Funda. Aanvullende diensten (professionele fotografie, brochure) kunt u toevoegen aan het Basispakket.

Wat is de Funda Voordeelbundel?

JOOST de Internet makelaar is bedoeld voor mensen die zelf hun huis willen verkopen maar toch een goede positie op Funda wensen en ondersteuning van een NVM makelaar. De verkoper doet altijd zelf de bezichtigingen, maar krijgt op belangrijke punten de toegevoegde waarde van een professionele NVM makelaar, zoals bij onderhandelingen en biedingen.

Alleen plaatsen op Funda, Verder doe ik alles zelf. Is dat mogelijk?

Neen, de NVM staat niet toe dat de makelaar uw huis alleen maar op Funda zet en zelf verder niets meer doet. Er moet minimaal sprake zijn van een opdracht tot dienstverlening waartoe ook de onderhandelingen behoren.

Wat gebeurt er na mijn bestelling bij JOOST de Internet makelaar?

U krijgt na de online bestelling en betaling een bevestiging van de opdracht per email. Hierin staan ook verdere instructies hoe verder te handelen en wat u moet doen. Nadat u het opname fomulier hebt ingevuld, neemt JOOST contact met u op om nog wat details door te nemen.

Wanneer moet ik JOOST de Internet makelaar betalen?

U kunt gelijk betalen met IDeal of door een overboeking. Na ontvangst van uw betaling gaan wij direct aan de slag.

Ok, mijn huis staat op funda. Hoe maak ik afspraken met kijkers?

U krijgt van de JOOST de Internet makelaar (via mail, sms of telefoon) de gegevens van de persoon die wil komen kijken. U maakt daarna zelf de afspraak. Wij geven geen persoonlijke gegevens van u aan de kijker, tenzij u ons daarvoor toestemming geeft.

Als iemand een bod wil doen, wat moet hij dan doen?

Verwijs de kijker na de bezichtiging altijd naar JOOST als ze een bod wil doen. Het spel van bieden en onderhandelen moet u aan een professionele makelaar overlaten. Als u desondanks toch zelf tot een akkoord komt met de koper, is het verstandig dat JOOST de afspraken bevestigt aan partijen.

Hoe lang staat mijn huis op funda?

Uw huis staat op funda.nl totdat het verkocht is.

Ik wil stoppen met de verkoop van mijn huis. Wat kost mij dat?

U betaalt bij JOOST de Internet makelaar geen intrekkingskosten. Bij intrekking gelden de voorwaarden.

Maandactie
Download onze whitepaper 10 tips om uw huis sneller én tegen een hogere prijs te verkopen

In de whitepaper geven wij u 10 tips om uw huis sneller en tegen een hogere prijs te verkopen.

Download onze whitepaper
Wilt u teruggebeld worden?

Heeft u vragen en of opmerkingen? Laat hieronder uw nummer achter en Joost belt u terug. Of stuur hem een e-mail.

Gelieve dit veld leeg te laten.

8

"Joost Makelaars doet heel veel voor een belachelijk lage prijs. Joost komt langs, taxeert en meet, adviseert en ondersteunt. Fijn! Want als je voor een internetmakelaar kiest, hou je meestal wel van een eigen aanpak. Ik ben zelf tenminste knap eigenwijs. Joost is goed bereikbaar en belt stipt terug. Bezichtigingsaanvragen..."

Mevrouw B. Culemborg
7,8

"Joost heeft ons prima begeleid. Hij reageert snel op mail of telefoon als het spoed is en blijft betrokken tot stukken bij notaris in behandeling zijn genomen. Gewoon voldoende en dat voor weinig. Het pakket wat we kozen vraagt wel een eigen beoordeling van de lokale marktwaarde. Maar dat was..."

Dhr. de Boer