Direct contact? Bel 06 26538402
0
Winkelwagen
U doet de bezichtigingen en JOOST doet de rest!

NWWI Taxatie

Wilt u uw huis taxeren? Daarvoor kunt u uiteraard bij JOOST terecht! Wij taxeren tot en met 20 kilometer rondom Bloemendaal. Plaatsen die hier onder andere toebehoren zijn: Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemkerk, Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Overveen, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Uitgeest, Velserbroek en Zandvoort. JOOST de Internetmakelaar taxeert uw huis nu vanaf €499,-.

Meer informatie over het laten taxeren van uw woning?

Vraag informatie aan!

Tarieven woningtaxaties

 • Woonhuis of appartement.
 • Prijs inclusief BTW en standaardleges en –kosten.*
 • Woningtaxatie NWWI (actietarief)*** €499,-

Spoedtaxatie binnen 24 uur mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 50% over het totaalbedrag.

Overleg van te voren telefonisch met ons of een spoedtaxatie mogelijk is. Wij zijn afhankelijk van externe partijen bij validatie, en in een aantal gevallen om een woning te kunnen opnemen. Het validatie instituut wordt in overleg door ons gekozen.

Woningtaxaties moeten in geval van Nationale Hypotheek Garantie gevalideerd (NHG) worden. Wij werken samen met de validatie instituten: NWWI, Taxateursunie, Rapportnet en Validatienet. Door de brancheorganisaties zijn werkgebieden vastgesteld op basis van ervaring van taxateurs.

Banken hanteren echter vaker een afstandsgrens. Wij mogen taxeren in een straal van 20 kilometer hemelsbreed vanaf onze vestiging in Bloemendaal, hiervoor geldt een actietarief vanaf €449,00 inclusief standaardleges en –kosten, BTW en exclusief milieukosten.

Toeslagen op NWWI taxatie

 • Geprinte rapporten naast digitaal gevalideerd rapport (2 stuks): €25,-
 • Extra exemplaar: €17,50
 • Wijziging achteraf: €50,- zonder opname ter plaatse, bij bezoek aan woning geldt heropname tarief.
 • Heropname: €175,- voor niet gevalideerd rapport.
 • Heropname: €250,-*** voor gevalideerd rapport.
 • Annuleren binnen 24 uur voor opname €150,-
 • Toeslag betaling via notaris tot 1 maand: Gratis
 • Toeslag betaling via notaris tot 3 maanden: €25,-

*In dit vaste bedrag zijn een aantal kosten opgenomen, wij gaan hierbij uit van gemiddelde bedragen. Sommige instanties rekenen extreem hoge leges voor milieu, funderingsinformatie of bestemmingsplaninformatie. Indien de kosten voor het opvragen van gegevens boven € 25,00 per taxatie bedragen zullen deze meerkosten worden doorberekend aan de opdrachtgever.
Betaling binnen 14 kalenderdagen. Betaling via notaris bij passeren akte is mogelijk mits binnen 1 maand na datum rapport. Aanmaning €50,-.

** Bij NWWI zijn wij afhankelijk van de snelheid van NWWI.

*** Gevalideerde taxatie wordt digitaal aangeleverd, voor papieren rapporten geldt een toeslag van € 25,00 voor 2 rapporten.
Alle prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld. Actietarief geldig tot nadere aankondiging. Wij werken onder de algemene voorwaarden van de NVM. Tussentijdse wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Hoe werkt onze NWWI taxatie?

Taxatie aanvragen
U vult het aanvraagformulier in of stuurt een e-mail naar info@joostmakelaars.nl. U kunt ook bellen naar 06-26538402. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met degene die ons de woning kan laten zien en maken direct een afspraak. U ontvangt van ons telefonisch en per e-mail een bevestiging van de afspraak.

Inspectie en taxatie
Vervolgens zijn we op de afgesproken datum bij u, waar we uw woning inspecteren en beoordelen. We nemen maten op en vragen een kopie van het eigendomsbewijs. Ook vragen we bij appartementen de splitsingsakte en de gegevens van de VVE, milieu-informatie en eventuele verbouwingsinformatie.

Tijdens de opname worden er foto’s genomen van het interieur en van uw woning aan de buitenzijde. Bij een standaardtaxatie verzenden wij het rapport binnen 5 werkdagen na de daadwerkelijke opname naar het door u opgegeven adres. In geval van NHG of NWWI proberen wij deze 5 werkdagen aan te houden. Doordat wij hierbij van een externe partij afhankelijk zijn kunnen wij dit helaas niet garanderen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang. Indien u dit heeft aangegeven sturen wij direct met de postverzending een digitaal exemplaar via de mail.

Spoedtaxaties worden, indien mogelijk, dezelfde dag opgenomen en binnen twee werkdagen gemaild en verzonden. Niet direct beschikbare aanvullende gegevens zoals milieugegevens worden eventueel nagezonden.

Taxatierapport
U krijgt een nota voor de taxatie, welke u binnen 14 dagen dient te voldoen. Het is mogelijk de nota door de notaris te laten voldoen tegelijk met het passeren van de akte, alleen mits dit plaatsvindt binnen 1 maand na de dagtekening van het taxatierapport.

Wat krijgt u bij uw taxatie?

U krijgt wij taxatie van een woning of appartement een NVM of gevalideerd taxatierapport in tweevoud* met de noodzakelijke kadastrale gegevens als bijlage. In het rapport worden de benodigde waarden vermeld, op verzoek voor en na verbouwing mits dit van te voren is opgegeven. Indien noodzakelijk wordt een overzicht met vergelijkbare objecten toegevoegd.

* Gevalideerde taxatie wordt digitaal aangeleverd, voor papieren rapporten geldt een toeslag van €25,- voor twee rapporten.

Direct online uw taxatie aanvragen?

Vraag uw taxatie hier aan!
Maandactie
Download onze whitepaper 10 tips om uw huis sneller én tegen een hogere prijs te verkopen

In de whitepaper geven wij u 10 tips om uw huis sneller en tegen een hogere prijs te verkopen.

Download onze whitepaper
Wilt u teruggebeld worden?

Heeft u vragen en of opmerkingen? Laat hieronder uw nummer achter en Joost belt u terug. Of stuur hem een e-mail.

Gelieve dit veld leeg te laten.

10

"Beste makelaarservaring ooit. Zeer kundige, behulpzame, meedenkende, responsieve, betrouwbare makelaar. Mijn huis moest snel verkocht onverwacht en 24 uur later stond mijn huis al op funda. Normaliter duurt dit 10 dagen. Binnen 48u mijn eerste bezichtiging en meteen 100 man langs. Joost heeft helpen onderhandelen en geeft rake adviezen. 4..."

Mevr. de Wind
83

"Prima makelaar. Contact met de makelaar verliep vlot en efficiënt. Ook prettig in omgang. Goed concept om zelf wat meer werk te doen en uitstekend alternatief voor de traditionele makelaar."

Dhr. Korthouwer