Direct contact? Bel 06 26538402
0
Winkelwagen
U doet de bezichtigingen en JOOST doet de rest!

Joost de Internetmakelaar Overveen

Bent u op zoek naar een NVM aankoopmakelaar of taxateur met meer dan vijftien jaar ervaring in het vak van de makelaardij? Joost de Internetmakelaar is een fris en betrokken bedrijf dat goed door heeft dat een taxatie of aankoop van een woning een proces voor u is die niet elke dag plaatsvindt. Daarom vinden wij dat het van groot belang is dat er een makelaar aan uw zijde staat die zich flexibel en deskundig op stelt. Wanneer u een aankoopmakelaar of een taxatie nodig heeft, is Joost de Internetmakelaar de partner die u nodig heeft voor uw huis in Overveen!

Wilt u meer weten? Bel dan naar 023-5392121 of mail ons voor vragen of een afspraak!

Aankoopmakelaar in Overveen

Wanneer u op zoek bent naar een NVM aankoopmakelaar in Overveen bent u bij Joost de Internetmakelaar aan het juiste adres. Mocht u al een huis op het oog hebben in Overveen helpen wij u graag bij het:

  • plannen van een vervolg afspraak;
  • meegaan naar bezichtigingen;
  • bepalen van een reële aankoopwaarde;
  • voeren van onderhandelingen;
  • en het begeleiden van het gehele traject.

Wilt u meer weten waarom Joost de Internetmakelaar de juiste keuze is om uw aankoopmakelaar te zijn? Neem gerust contact op.

 

Taxatie in Overveen

Wilt u uw huis laten taxeren in Overveen? Joost de Internetmakelaar is deskundig, betrokken en eerlijk in de taxatie voor uw woning in Overveen. Of het nu gaat om een taxatie standaard, een taxatie NHG of een taxatie NWWI, Joost de Internetmakelaar staat voor u klaar. Meer weten over een taxatie van uw huis in Overveen?

Neem gerust contact op met ons!

Maandactie
Download onze whitepaper 10 tips om uw huis sneller én tegen een hogere prijs te verkopen

In de whitepaper geven wij u 10 tips om uw huis sneller en tegen een hogere prijs te verkopen.

Download onze whitepaper
Wilt u teruggebeld worden?

Heeft u vragen en of opmerkingen? Laat hieronder uw nummer achter en Joost belt u terug. Of stuur hem een e-mail.

Gelieve dit veld leeg te laten.

8

"Joost Makelaars doet heel veel voor een belachelijk lage prijs. Joost komt langs, taxeert en meet, adviseert en ondersteunt. Fijn! Want als je voor een internetmakelaar kiest, hou je meestal wel van een eigen aanpak. Ik ben zelf tenminste knap eigenwijs. Joost is goed bereikbaar en belt stipt terug. Bezichtigingsaanvragen..."

Mevrouw B. Culemborg
75

"Een internetmakelaar doet precies wat hij vooraf aangeeft, dit is ook precies wat ik wilde. Zelf de bezichtigen doen heeft echt een voordeel dat je persoonlijk met de mogelijk nieuwe bewoners kan praten over het huis en de buurt. Dit is ook door de bezoekers als zeer positief ervaren."

Dhr. P. den Engelsman