Direct contact? Bel 088 99 66 880
0
Winkelwagen
U doet de bezichtigingen en JOOST doet de rest!

Joost de Internetmakelaar Bloemendaal

Bent u op zoek naar een taxateur of NVM makelaar met meer dan vijftien jaar ervaring in het vak? Joost de Internetmakelaar is een makelaar die fris en betrokken is bij een proces die voor u niet elke dag plaatsvindt. Het is daarom van groot belang dat u een makelaar aan uw zijde hebt die zich flexibel en deskundig opstelt. Wanneer uw een aankoopmakelaar of een taxatie nodig heeft, is Joost de Internetmakelaar de ideale partner die u nodig heeft voor uw (toekomstige) huis in Bloemendaal!

Wilt u meer weten? Bel dan naar 023-5392121 of mail ons voor vragen of een afspraak! Wij helpen u graag verder.

Eerlijke aankoopmakelaar in Bloemendaal

Wanneer u op zoek bent naar een NVM aankoopmakelaar in de buurt van Bloemendaal bent u bij Joost de Internetmakelaar aan het juiste adres. Mocht u al een huis op het oog hebben in Bloemendaal helpen wij u graag bij het:

  • maken en plannen van een afspraak;
  • Assisteren bij een bezichtiging;
  • bepalen van een reële aankoopwaarde;
  • onderhandelen;
  • begeleiden van het gehele traject.

Meer weten over de kwaliteiten en de prijzen van Joost de Internetmakelaar als aankoopmakelaar? Neem gerust contact op.

Kwaliteit taxatie in Bloemendaal

Taxatie huis of appartement in Bloemendaal? Joost de Internetmakelaar is deskundig, betrokken en eerlijk in de taxatie van uw huis in Bloemendaal. Of het nu gaat om een standaard taxatie, een taxatie van de NHG of een taxatie van het NWWI, Joost de Internetmakelaar staat klaar om u te helpen. Meer weten over een taxatie van een woning in Bloemendaal?

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Maandactie
Download onze whitepaper 10 tips om uw huis sneller én tegen een hogere prijs te verkopen

In de whitepaper geven wij u 10 tips om uw huis sneller en tegen een hogere prijs te verkopen.

Download onze whitepaper
Wilt u teruggebeld worden?

Heeft u vragen en of opmerkingen? Laat hieronder uw nummer achter en Joost belt u terug. Of stuur hem een e-mail.

8,5

"Joost Zandvoort van Joostmakelaars heeft onze vakantiewoning kundig op funda geplaatst en gezorgd voor goede tips over prijs en open huis-aktie. Binnen 3 maanden onze vakantiewoning VERKOCHT! Onze bezichtigings-activiteit in combinatie met de nvm/funda-vakmakelaar Joost hebben hier aan bijgedragen."

Dhr. Bosch
7,8

"Joost heeft ons prima begeleid. Hij reageert snel op mail of telefoon als het spoed is en blijft betrokken tot stukken bij notaris in behandeling zijn genomen. Gewoon voldoende en dat voor weinig. Het pakket wat we kozen vraagt wel een eigen beoordeling van de lokale marktwaarde. Maar dat was..."

Dhr. de Boer