Direct contact? Bel 06 26538402
0
Winkelwagen
U doet de bezichtigingen en JOOST doet de rest!

Joost de Internetmakelaar Aerdenhout

Bent u op zoek naar een NVM makelaar of taxateur met meer dan vijftien jaar ervaring in het makelaarvak? Joost de Internetmakelaar is gespecialiseerd in aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van onroerend goed. Joost de Internetmakelaar is fris en betrokken bij een proces die voor u niet elke dag plaatsvindt. Daarom is het groot belang dat u een makelaar aan uw zijde hebt die zich flexibel en deskundig opstelt. Wanneer uw een aankoopmakelaar of een taxatie nodig heeft, is Joost de Internetmakelaar de partner die u nodig heeft voor uw huis in Aerdenhout!

Wilt u meer weten? Bel dan naar 023-5392121 of mail ons voor vragen of een afspraak!

Aankoopmakelaar in Aerdenhout

Wanneer u op zoek bent naar een NVM aankoopmakelaar in Aerdenhout bent u bij Joost de Internetmakelaar aan het juiste adres. Mocht u al een huis op het oog hebben in Aerdenhout helpen wij u graag bij het:

  • plannen van een vervolg afspraak;
  • meegaan naar bezichtigingen;
  • bepalen van een reële aankoopwaarde;
  • voeren van onderhandelingen;
  • en het begeleiden van het gehele traject.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen van Joost de Internetmakelaar als aankoopmakelaar? Neem gerust contact op.

Taxatie in Aerdenhout

Wilt u uw huis laten taxeren in Aerdenhout of omgeving? Joost de Internetmakelaar is deskundig, betrokken en eerlijk in de taxatie voor uw huis in Aerdenhout. Of het nu gaat om een taxatie standaard, een taxatie NHG of een taxatie NWWI, Joost de Internetmakelaar staat voor u klaar. Meer weten over een taxatie van uw huis in Aerdenhout?

Neem gerust contact op met ons!

Maandactie
Download onze whitepaper 10 tips om uw huis sneller én tegen een hogere prijs te verkopen

In de whitepaper geven wij u 10 tips om uw huis sneller en tegen een hogere prijs te verkopen.

Download onze whitepaper
Wilt u teruggebeld worden?

Heeft u vragen en of opmerkingen? Laat hieronder uw nummer achter en Joost belt u terug. Of stuur hem een e-mail.

Gelieve dit veld leeg te laten.

75

"Een internetmakelaar doet precies wat hij vooraf aangeeft, dit is ook precies wat ik wilde. Zelf de bezichtigen doen heeft echt een voordeel dat je persoonlijk met de mogelijk nieuwe bewoners kan praten over het huis en de buurt. Dit is ook door de bezoekers als zeer positief ervaren."

Dhr. P. den Engelsman
8,8

"Vanaf het eerste contact is Joost een betrokken makelaar. Hij handelt snel om je woning volledig en op korte termijn te koop te zetten. De foto's, teksten en bezichtigingen hebben we zelf gedaan. Tijdens de verkoop geeft Joost advies over open-huis dagen en meer mogelijkheden om je huis in de..."

Mevr. Martins