Direct contact? Bel 088 99 66 880
0
Winkelwagen
U doet de bezichtigingen en JOOST doet de rest!

Gratis waardeschatting

Staat u op het punt om uw huis te verkopen en bent u benieuwd wat uw huis waard is? Doe dan onze gratis waardeschatting en ontvang direct de geschatte waarde van uw huis.

Direct de waarde van uw huis berekenen?

Gratis waardeschatting

Gratis waardeschatting van uw woning

Er zijn verschillende mogelijkheden om de waarde van uw woning te berekenen. U kunt uw huis laten taxeren door ons, dit levert het meest zuivere beeld op. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden, maar een groot voordeel hiervan is dat het taxatierapport later ook gebruikt kan worden bij de aanvraag van een hypotheek. U kunt al vanaf €325,- een NWWI taxatie aanvragen.

Toch liever een waardeschatting van uw woning? Dan kunt u eenvoudig en snel de waarde van uw woning berekenen met onze waardeschatter. De waardeschatting is gebaseerd op informatie vanuit de BAG, het Kadaster en gegevens over transacties. Let wel op, dit geeft een globale inschatting van wat uw woning waard is op basis van objectieve gegevens. Maak voor een exacte berekening van de waarde van uw huis gebruik van een NWWI taxatie. Het waardeschattingsrapport kan als een mooi startpunt dienen om uzelf te informeren.

Werkwijze

We hebben slechts enkele gegevens van u nodig om een zo nauwkeurig mogelijke schatting van uw woning te kunnen geven. Na het invullen van de gegevens ontvangt u direct de geschatte waarde van uw woning via de mail. Of u nou uw eigen huis wilt verkopen, een huis gaat kopen of allebei, het is altijd mogelijk om gebruik te maken van onze waardeschatter.

Meer informatie?

Heb je vragen over de waardeschatting? Neem dan gerust met ons op via info@joostmakelaars.nl088 9966880 of het contactformulier op onze website.

Direct de waarde van uw huis berekenen?

Gratis waardeschatting
Maandactie
Download onze whitepaper 10 tips om uw huis sneller én tegen een hogere prijs te verkopen

In de whitepaper geven wij u 10 tips om uw huis sneller en tegen een hogere prijs te verkopen.

Download onze whitepaper
Wilt u teruggebeld worden?

Heeft u vragen en of opmerkingen? Laat hieronder uw nummer achter en Joost belt u terug. Of stuur hem een e-mail.

88

"Het contact liep snel en plezierig. Ik heb deze vorm van verkoop en dus Joost makelaars al meerdere keren aanbevolen bij vrienden. Het proffesionele gedeelte, de zakelijke afhandeling ligt in goede handen en de tekst voor op Funda en de rondleidingen doe je zelf, met mijn mening kun je dat..."

De heer K. Leusden
7,8

"Joost heeft ons prima begeleid. Hij reageert snel op mail of telefoon als het spoed is en blijft betrokken tot stukken bij notaris in behandeling zijn genomen. Gewoon voldoende en dat voor weinig. Het pakket wat we kozen vraagt wel een eigen beoordeling van de lokale marktwaarde. Maar dat was..."

Dhr. de Boer