Direct contact? Bel 06 26538402
0
Winkelwagen
U doet de bezichtigingen en JOOST doet de rest!

Aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar een droomhuis? Vaak start u zoektocht op het internet, maar dan? Gaat u zelf verder met uw zoektocht of gaat u toch een aankoopmakelaar inschakelen. Het is begrijpelijk dat u eerst antwoord wilt op hoe het werkt, wat het kost en wat het oplevert. Dat laatste is natuurlijk heel belangrijk, daarom hanteren wij een andere werkwijze dan de meeste makelaars. Onze beloning is afhankelijk van het bereikte resultaat. Hoe lager de aankoopprijs des te hoger de vergoeding voor onze diensten. De reden dat wij dit durven te bieden is omdat wij overtuigd zijn van onze kundigheid en kennis.

Voordelen Joost de Aankoopmakelaar

Onze landelijke en op aankoop gerichte werkmethode zorgt voor een klantgerichte werkwijze. Dit zorgt voor persoonlijk contact en gemiddeld bespaart u zo’n 10% in vergelijking met andere aankoopmakelaars. Joost de Aankoopmakelaar is lid van de NVM en opereert grotendeels in de provincie Noord-Holland en regio Bloemendaal. Wat Joost de Aankoopmakelaar onder andere voor u verzorgt is:

 • Zoeken en het doorgeven van het actuele aanbod;
 • Vervolgens het plannen van afspraken op de door u geselecteerde huizen;
 • De reële aankoopwaarde bepalen;
 • Onderhandelingen voeren;
 • Het traject begeleiden van koopakte tot en met de inspectie en overdracht bij de notaris.

Wat kunt u verwachten?

Onderstaand nogmaals de diensten die Joost de Aankoopmakelaar aanbiedt. Het oriëntatiegesprek en de eerste bezichtiging zijn altijd gratis en vrijblijvend, daarnaast zijn er een aantal optionele opties.

 • Oriëntatiegesprek (gratis & vrijblijvend);
 • Eerste bezichtiging (gratis & vrijblijvend);
 • Juridisch onderzoek;
 • Bouwkundig onderzoek (optioneel);
 • Onderhandelingen;
 • Juridische controle koopakte;
 • Taxatierapport (optioneel);
 • Afhandeling notaris;
 • Inspectie van de de woning op de dag van overdracht.

Kosten

Joost de Aankoopmakelaar werkt anders, wij werken namelijk met een vergoeding. De vergoeding is €595,- + 10% over het positieve verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom + BTW. De minimale courtage is €995,- inclusief BTW. Gaat er meer dan €10.000,- van de prijs af? Dan betaalt u slechts 5% inclusief BTW over de besparing tussen €10.000,- en €30.000,-. Boven de €.30.000,- verlagen we de provisie zelfs tot 2%. inclusief BTW. Nog een bijkomend voordeel: no cure no pay!

Meer informatie?

Neem voor vragen contact met ons op of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Meer weten over Joost de Aankoopmakelaar?

Meer informatie

Maandactie
Download onze whitepaper 10 tips om uw huis sneller én tegen een hogere prijs te verkopen

In de whitepaper geven wij u 10 tips om uw huis sneller en tegen een hogere prijs te verkopen.

Download onze whitepaper
Wilt u teruggebeld worden?

Heeft u vragen en of opmerkingen? Laat hieronder uw nummer achter en Joost belt u terug. Of stuur hem een e-mail.

Gelieve dit veld leeg te laten.

85

"Joost is een internetmakelaar, waardoor de prijs laag kan blijven. Tegelijkertijd reageert hij snel en adequaat. Hij geeft goed advies bij het zetten van de prijs en onderhandelingen. De afhandeling van het koopcontract is snel en goed verzorgd."

De heer Gesink
10

"Beste makelaarservaring ooit. Zeer kundige, behulpzame, meedenkende, responsieve, betrouwbare makelaar. Mijn huis moest snel verkocht onverwacht en 24 uur later stond mijn huis al op funda. Normaliter duurt dit 10 dagen. Binnen 48u mijn eerste bezichtiging en meteen 100 man langs. Joost heeft helpen onderhandelen en geeft rake adviezen. 4..."

Mevr. de Wind